Støtt Follo sjakkforening med Grasrotandelen !  

40 % rabatt

for nye medlemmer første året !!
Blir man medlem om høsten, betaler man
kun 30 % kontingent resten av året !!

Søk på dette nettstedet

Seniorsenteret i underetasjen i Ås Kulturhus (tidligere kalt Ås Rådhus). Torsdager 19:00
Påmelding via Turneringsservice:

KM Hurtigsjakk 2023   

Om sammenslåing NSF/USF

Mail mottatt fra Norges sjakkforbund og fra Ungdommen sjakkforbund:

På årets kongress og årsmøte ble det vedtatt å sette ned en rekke utvalg for å utrede forskjellige sider ved en eventuell sammenslåing av Norges Sjakkforbund og Ungdommens Sjakkforbund. Utvalgene settes i løpet av høsten og arbeider med sine områder frem mot kongressen og årsmøtet i 2023. Arbeidet skal bidra til saksgrunnlag for vurdering om forbundene skal slås sammen eller ikke, samt vise hvordan et slikt sammenslått forbund ville kunne se ut og fungere. Det er viktig arbeid, både for å forme et eventuelt nytt forbund, men også for å kartlegge mulige forbedringer av systemene våre, uavhengig av om forbundene slås sammen eller ikke.

I denne forbindelse ber vi om nominasjoner til aktuelle kandidater fra klubber og kretser, til å sitte i disse viktige utvalgene. Alle utvalg må ha representanter fra begge styrene. Styrene selv oppnevner disse. Generalsekretær vil fungere som sekretariat.

Utvalgene det gjelder er da lovutvalg, strukturutvalg og kontingentutvalg.

Lovutvalg: Skal sette sammen utkast til vedtekter for nytt forbund, og særlig se på sammensetning av styret med tanke på representasjon av barn/unge. Det er også fordelaktig med en revisjon av språket i lovene med sikte på hensiktsmessige forenklinger.

Strukturutvalg: Skal se på fornuftig inndeling av regioner/kretser. I dag har Ungdommens Sjakkforbund og Norges Sjakkforbund forskjellig kretsstruktur. I tillegg er det varierende hvilke oppgaver og funksjon kretsene har. Utvalget skal se på en hensiktsmessig felles struktur, samt muligheter innen kretsenes funksjon og endringer som kan fungere styrkede for sjakkens spredning i Norge.

Kontingentutvalg: I dag har NSF og USF ulikt kontingentsystem. Det skal sees på hvordan man kan forenkle systemet, både for medlemmer og klubber, samtidig som man sikrer klubbene og forbund stabil og forutsigbar inntekt, samt styrker muligheten for inkludering.

Vi ber om at nominasjoner sendes inn innen 22.september til generalsekretær på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Med vennlig hilsen

Kristine Marie Ganz
Generalsekretær
e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
tlf: +47 990 27 997
web: www.sjakk.no

September 2023
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1